Metaal Handel Finke in Nijverdal

Metaal Handel Finke is gevestigd in Nijverdal, centraal gelegen in Overijssel. Bij Finke worden allerlei soorten metaal in- en verkocht. Het in- en verkopen van ijzer en metalen gebeurt doormiddel van een nauwkeurig en geijkt weeg systeem. Alle binnen gekomen ijzer en metalen gesorteerd op eigen terrein. Zo nodig worden de metalen bewerkt zodat deze verder vervoerd kunnen worden naar gieterijen of andere verwerkers.

Met drie generaties ervaring op de werkvloer ontbreekt het aan niets. Door middel van deze kennis kunnen wij ons breed inzetten en steeds verder uitbreiden. Mede door het toevoegen van digitale systemen zoals een digitaal kassasysteem, telefoon applicatie, en digitaal weeg systeem kunnen wij erg nauwkeurig te werk gaan. Door middel van onze app kunt u als klant ook direct inzien wat de huidige dagprijzen zijn van uw ijzer of metaal.

Download de app in de Google Play store of de Apple App store

Finke

Metaal Handel Finke

Beste prijs van de regio

MHF Handelsonderneming biedt u de beste prijzen van de regio. Door alle metalen te sorteren en afzonderlijk te wegen krijgt u een scherpe dagprijs.

Metaal Handel Finke

Betaling per bank of contant

Bij inlevering van uw ijzer of metaal krijgt u scherpe dagprijzen terug. De betaling van de inlevering van uw metalen wordt per bank of contant gedaan.

Metaal Handel Finke

Digitale weging

Doormiddel van digitale weegapparatuur kunnen wij losse bakken wegen door deze aan een weegsysteem te hangen. Ook is weging door middel van een digitale weegschaal mogelijk.

Metaal Handel Finke

Gratis container plaatsing

Heeft u veel ijzer of metalen, en geen gepast vervoer? Dat is geen probleem. Door middel van onze gratis containerservice halen wij het ijzer of metaal afval voor u op.

Het team van Metaal Handel Finke